smiles-foundation

193

DAGEN

 

PROGRAMMA

Hieronder vindt u het programma van 2017. Zodra het programma voor 2018 (van 31 mei t/m 3 juni) bekend is, wordt deze direct gepubliceerd.

Donderdag 18 mei 2017
In de avond wordt u verwacht in het mooie Spa te België.
Uw wijntje, biertje, borreltje staat voor u klaar en onder het genot van lekkere hapjes beginnen we de Fast Gut Rally.
Maar let wel op; in de vroege ochtend starten we rond 8.30 uur met de eerste etappe.

Vrijdag 19 mei 2017
Gezelligheid kent geen tijd. Zo laat als het gisteravond was, zo vroeg voelt het nu… De verse koffie en overheerlijke broodjes verzachten het vroege opstaan. Na een korte rallybriefing kan de rally dan nu echt beginnen.
Spannende weggetjes, onverwachte manoeuvres, prachtige panorama’s en culinaire verrassingen; waar wachten we nog op?! Aan het einde van de dag hebben we een bijzondere rondleiding door de Champagnekelders van Taittinger in Reims voor u in petto. Aansluitend finishen we bij het hotel in het hartje van het prachtige Reims. Nadat iedereen zich lekker heeft opgefrist gaan we naar een fantastische locatie om te genieten van diverse culinaire kunsten.

Zaterdag 20 mei 2017
Vandaag rijden we via nog meer mooie weggetjes en mooie landschappen richting het authentieke Mechelen waar we in het prachtige Martin’s Patershof zullen verblijven. Maar voordat iedereen zijn/haar bedje op zoekt gaan we eerst gezellig dineren in het centrum van Mechelen en aansluitend in één van de mooiste kroegen van Mechelen een afsluitend feestje ‘bouwen’ en uiteraard de zo begeerde prijzen uitreiken. Wie gaat er met de bokaal van de Fast Gut Rally 2017 vandoor???

Zondag 21 mei 2017
Nagenietend van 2 gezellige en bijzondere rallydagen gaat een ieder na het ontbijt zijn eigen weg. Op naar volgend jaar!

  • InPerson
  • van Mossel Autolease
  • MORE for Brands
  • GebouwDashboard
  • Louwman Exclusive