smiles-foundation

128

DAGEN

 

PROGRAMMA

Hieronder vindt u het globale programma van 2018.

Donderdag 31 mei 2018
In de avond wordt u verwacht bij het mooie Hotel Merici gevestigd in een voormalig klooster in het centrum van Sittard.
Uw wijntje, biertje, borreltje staat voor u klaar en onder het genot van lekkere hapjes beginnen we de Fast Gut Rally.
Maar let wel op; in de vroege ochtend starten we rond 8.30 uur met de eerste etappe.

Vrijdag 1 juni 2018
Gezelligheid kent geen tijd. Zo laat als het gisteravond was, zo vroeg voelt het nu… De verse koffie en overheerlijke broodjes verzachten het vroege opstaan. Na een korte rallybriefing kan de rally dan nu echt beginnen.
Spannende weggetjes, onverwachte manoeuvres, prachtige panorama’s en culinaire verrassingen; waar wachten we nog op?! Aan het einde van de dag finishen we bij Martin’s Kloostereen viersterrenhotel dat prachtig gelegen is midden in het historische stadscentrum van Leuven. Nadat iedereen zich lekker heeft opgefrist gaan we naar een top restaurant om te genieten van diverse culinaire kunsten om daarna de avond voort te zetten in het bruisende nachtleven van Leuven.

Zaterdag 2 juni 2018
Vandaag rijden we via nog meer mooie weggetjes en mooie landschappen richting het altijd gezellige ‘Eindhoven de gekste’ waar we in het moderne Inntel Hotels Art Eindhoven zullen verblijven. Maar voordat iedereen zijn/haar bedje opzoekt gaan we eerst in één van de gezelligste kroegen van Eindhoven een afsluitend feestje ‘bouwen’ en uiteraard de zo begeerde prijzen uitreiken. Wie gaat er met de bokaal van de Fast Gut Rally 2018 vandoor???

Zondag 3 juni 2018
Nagenietend van 2 gezellige en bijzondere rallydagen gaat een ieder na het ontbijt zijn eigen weg. Op naar volgend jaar!

  • InPerson
  • van Mossel Autolease
  • MORE for Brands
  • GebouwDashboard
  • Louwman Exclusive