1

DAGEN

 

GA MEE!

De Fast Gut Rally vindt plaats van donderdagavond 18 tot en met zondagmorgen 21 mei 2017. Pass auf, er zijn slechts 35 startplaatsen beschikbaar! Wat heb ik voor jou in petto? Als je mij inmiddels een beetje kent, weet je dat ik er plezier in heb om alles Schtrakkk!!! te organisieren, nah! Also, een compleet verzorgd, uitstekend georganiseerd rallyweekend. Met een beetje plezier en gezelligheid? Aber bitte, ik ben niet de slechtste hahaha! Als vastgoedprofi’s zullen jullie elkaar wel een beetje kunnen vermaken. De Fast Gut Rally rijdt voor een goed doel. Welk doel? Jaha, dat zou je wel willen weten, nah! Geen zorgen, meer informatie volgt.

So! Nu wordt het ernst! Wil je samen met je collega, partner, vriend(in) of goede relatie deelnemen aan deze toffe rally? Vul dan onderstaand formulier in en mail het samen met een foto van jullie beiden en jullie auto naar info@fastgutrally.nl.

Deelnamekosten Standaardpakket*
Het inschrijfgeld voor de Fast Gut Rally bedraagt € 2.250,- per equipe (2 personen) o.b.v. een tweepersoonskamer (toeslag eenpersoonskamer bedraagt € 350,- per equipe). Dit is inclusief:
– 3 hotelovernachtingen (donderdag, vrijdag, zaterdag)
– Ontbijt, lunches, diners en consumpties tijdens de diners en stops onderweg
– Rallyboek en rallyschild
– Gezellige afsluiting

Deelnamekosten Businesspakket*
Het Businesspakket bedraagt € 5.000,- o.b.v. een tweepersoonskamer (toeslag eenpersoonskamer bedraagt € 350,- per equipe). Dit is inclusief:
– Het Standaardpakket
– Inschrijving van twee equipes (4 personen)
– Naamsvermelding van je bedrijf op beschikbare communicatiemiddelen (o.a. website en advertentie rallyboek)
– Exposure op locaties die worden aangedaan (indien toegestaan)
– Zichtbaarheid tijdens de rally
– Mogelijkheid tot informatieverstrekking en/of een attentie na afloop van het evenement

*Brandstof en consumpties buiten de diners om zijn voor eigen rekening.

Bestuurder

Navigator

Bedrijfsnaam
Aanhef  De heer De heer  Mevrouw Mevrouw  De heer De heer  Mevrouw Mevrouw
Naam
Voorletter(s)
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Telefoon overdag
Mobiel
E-mailadres
Dieetwensen
Rallyervaring? Zo ja, welke?
 

Algemene gegevens

Pakketkeuze
Contactpersoon

Kamervoorkeur
Deelnameklasse
Uitleg deelnameklasses
 

Gegevens auto

Merk + type
Aantal pk’s + cilinderinhoud
Kenteken
Bouwjaar
 

Factuuradres

Bedrijfsnaam
Ter attentie van
Adres
Postcode en plaats
E-mail
De bijdrage voor het goede doel is €250 (niet inbegrepen)
Wilt u meer bijdragen? Vul dan het bedrag in
Opmerkingen
 Akkoord met voorwaarden Wij gaan akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

 1. Onvoorziene omstandigheden, waardoor Bcause een evenement, niet tijdig of niet zonder naar haar oordeel bezwarende extra inspanningen en/of kosten kan verrichten, zullen door Bcause als overmacht gelden. Onder onvoorziene omstandigheden worden mede verstaan: mobilisatie, oorlog, molest, werkstaking, beperkende- en of verbiedende overheidsmaatregelen, natuurrampen en nationale rouwdag.
 2. Wanneer een equipe na inschrijving zijn deelname aan de Fast Gut Rally wenst te annuleren, worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Tot 3 maanden voor het evenement bedragen deze annuleringskosten 25%, tot 2 maanden voor het evenement 50%, tot 1 maand voor het evenement 75% en tot 2 weken voor het evenement 100% van de totale kosten. De organisatie adviseert de deelnemers een annuleringsverzekering af te sluiten.
 3. Wij, de ondergetekenden, verklaren hierbij dat wij en onze auto waarmee we deelnemen aan deze rally, voldoende verzekerd zijn en dat wij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Tevens vrijwaren wij hierbij de volledige organisatie van de Fast Gut Rally voor alle tijdens het evenement opgetreden schade aan ons, de auto en/of derden.
 4. Het inschrijfgeld wordt in 2 fasen overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL 61 ABNA 060.82.86.850 t.n.v. Bcause B.V. in Enschede, o.v.v. Fast Gut Rally. Fase 1: bij inschrijving € 1.000,-, fase 2: vóór 1 april 2017 € 1.250,-. Uw inschrijving is definitief na betaling van de aanbetalingsfactuur € 1.000,- en/of na ontvangst van het inschrijfformulier.
 5. Wij verzekeren dat de auto waarin wij deelnemen technisch volledig in orde is en voorafgaand aan de Fast Gut Rally een volledige check-up heeft gehad.
 6. Wij bevestigen, door ondertekening, dat wij dit formulier volledig hebben gelezen, begrepen en akkoord gaan met het gestelde en dat wij op de hoogte zijn van het reglement van de Fast Gut Rally en de algemene voorwaarden van de organisatie.
 • InPerson
 • Autolease Groningen
 • MORE for Brands
 • GebouwDashboard
 • Louwman Exclusive